Om oss

Information om oss

Vi skapar korsord

Vi är ett par som bor i centrala Örebro, där vi lever ett fint liv. Vi gillar ord och har korsord som specialitet.

Gerd har jobbat med ord, både på svenska och engelska. Har gjort översättningar och redigeringar av både större och mindre texter så kunskapen och erfarenheten kommer väl till pass.

Kalle har jobbat med data och IT under större delen av yrkeslivet. Kan också en del om ord, och eftersom vi tar tekniken till hjälp så kommer erfarenheten till nytta vid tillverkning och konstruktion, och vi tillverkar korsord helt efter kundens önskemål.  

Vi är godkända för F-skatt och är registrerade för moms.

Vi är sedan den 1 oktober 2020 medlemmar i Sveriges Korsordsmakare,  en medlemsorganisation för Sveriges korsordskonstruktörer.

Arbetssätt och erfarenhet

Vi väver in de ord som kunden vill ha med i korsordet och sätter även in önskade bilder. Alternativt så bestämmer vi ledord och ord och sätter in egna bilder. Vi har tillverkat många korsord och har levererat dem till skilda verksamheter.och fått den erfarenhet som vi nu utnyttjar och bygger på.

Vi har levererat korsord bland annat till Nora turistbyrå, Micasa fastighetsbolag i Stockholm, Kristinehamns turistbyrå, Karlskoga kommun, Norabostäder, Bilkåren Skaraborg, Örby-Skene församling, Sunne pastorat och till en tandläkarmottagning.

Facebook